Бъди звезда на бала с Мария Илиева и Любо

13.04.2009г. / 15 59ч.
Аз жената
Бъди звезда на бала с  Мария Илиева и Любо

За четвърта поредна година БГ Радио стартира кампанията си Бъди звезда на бала.

И през 2009 БГ Радио ще направи празничната вечер на една абитуриентка наистина специална като й осигури звезден кавалер. След анкета на сайта на БГ радио (www.bgradio.net) разбрахме за кого мечтаят най-много абитуриентки – за неподражаемия Любо! Тази година обаче и един представител на силния пол ще бъде придружен от бляскава дама благодарение на БГ Радио. Звездната му половинка за вечерта ще бъде самата Мария Илиева! Те двамата бяха избрани като най-желани дама и кавалер от абитуриентите на 2009, гласували на сайта на радиото. А сега двама от завършващите тази година ще имат шанса да отидат на бала си с истинска звезда и да бъдат звездата на бала!

Единственото, което трябва да направят е да напишат в имейл защо мечтаят Мария Илиева да бъде тяхна дама или с какво Любо е най-желаният от тях кавалер в празничната вечер. Изпълнителите ще прочетат всички послания и всеки от тях ще избере кого да направи звезда на бала!
Ето какво обеща Мария Илиева от ефира на БГ Радио на някой от завършващите тази година: “Мога да накарам всички твои съученици да ти завиждат като избера да бъда точно твоя дама на бала.” Любо пък се зарече да направи една абитуриентка най-ярката звезда на нейния бал, ако се впечатли от зашеметяващото й предложение.

Изпратете неустоимите си послания към Мария Илиева и Любо, заедно със снимка, телефон, адрес и информация кога и къде е твоят бал на zvezda@bgradio.net до 15 май 2009 г и слушайте БГ Радио за още изненади.

Коментирай