Излейте от себе си страховете и обидите

14.04.2009г. / 10 53ч.
Аз жената
Излейте от себе си страховете и обидите

Уморен ли си от всичко? Вгледай се в ежедневните си навици, в храната, която поемаш и стреса, в който живееш. Знаеш ли, че ако се научиш да изливаш от душата си всички страхове и обиди, вместо да ги задържаш в себе си и да се правиш на силен, никога няма да разбереш що е болест.

Антибиотиците, генно модифицираните продукти и климатичните изменения влияят зле върху организма ти и ако продължава да не ти пука за природата и живите същества в нея, в крайна сметка ще паднеш в капана на собственото си невежество и ще си навредиш сам. Можеш да размърдаш заспалия си (от пролетната умора) мозък, наблягайки на ненаситените мазнини (течни при стайна температура) – за да комуникират нервните ти клетки по-добре и да разбереш най-накрая, че сам се вкарваш и изкарваш от цикъла, в който се намираш.

Отпусни контрола! Стига с това желание за всемогъщество. Пролет е. Спри за малко и чуй птичките, които й се радват, виж покълващите стъбълца на цветята. Цъфнало е дори дървото, чиито изсъхнали клони цяла зима заплашително висяха над терасата ти. Кризата няма да изчезне, само защото непрекъснато мислиш за нея. Никой икономически фактор обаче, не може да попречи в природата и в душата ти да настъпи пролет. Стига да искаш. Остави се по течението. Събуди се с усмивка, излез на балкона, затвори очи срещу слънцето и остави свежият априлски въздух да издуха черните мисли, с които обикновено започваш деня си.

Потичай в парка или поне се раздвижи. Изпий един фреш. А после отвори новия брой на списание “Self-help” и се вдъхнови от прекрасните думи на духовния гуру Шри Шри Рави Шанкар. Той ги написа специално за теб.

Можете да намерите трети брой на списанието от 14 Април по реповете в цялата страна и на www.self-help.bg.

* * *

Време за витамини
Лесни начини да изглеждаме по-свежо

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Даниела ( преди 11 години )
Трябва да се опитваме да се отърсваме от стреса ако ние не си помогнем няма кой...отделяйте по половин час за себе си ,природата и положителни мисли ще помогне аз опитвам вече ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар