Лаптопи се раздават в българската социална мрежа Narod.bg

15.05.2009г. / 16 18ч.
Аз жената
Лаптопи се раздават в българската социална мрежа Narod.bg

Студентът от Велико Търново Деян Герчев е късметлията, който спечели лаптопа награда от третия кръг на играта на българската социална мрежа www.Narod.bg – “Събери приятелите си в Народ.bg”. Поощрителните награди – две книги – са за други двама от най-активните потребители на сайта: Христо Христов от Шумен и Поли Тачева от Сандански.

Имената на победителите бяха определени на живо в ефира на Радио Атлантик, днес – 15 май 2009.

Условията за участие в следващия кръг на играта на Народ.bg са: потребителят на социалната мрежа да доведе в нея още трима свои приятели, да качи в Народ.bg най-малко три свои снимки и да отбележи себе си върху тях. Името на късметлията, който ще спечели четвъртия преносим компютър, подарък от www.Narod.bg, ще стане ясно в края на юни, отново в ефира на Радио Атлантик.

Narod.bg е българска онлайн социална мрежа, стартирала на 3 март 2009 г., в която всеки може да общува виртуално, в реално време, със своите приятели и близки, да споделя снимки, видео и Интернет връзки. Броят на регистрираните потребители вече е 12 000. Narod.bg е съвместен проект на Аз Медиа и Бис БГ.

* * *

7% от американците се залюбват онлайн

Коментирай