Горска фея изненада чаровния водещ Даниел

20.05.2009г. / 14 30ч.
Аз жената
Горска фея изненада чаровния водещ Даниел

Работната събота на 16 май беше празнична за екипа на радио Атлантик. На този ден програмният директор и водещ на сутрешното шоу „На закуска с Даниел“ празнува рождения си ден.

Макар и празничен, за Даниел Михайлов този ден започна като всеки друг ден от седмицата, в който неговият глас и „нежната музиката, която те кара да се чувстваш добре“ буди слушателите на Атлантик.
Истинска празнична атмосфера се възцари малко след 8 часа, когато почитателка на водещия се появи внезапно в студиото и внесе приятен хаос в иначе подредената програма на Даниел. Облечената като горска фея русокоса дама изпя в ефир “Happy Birthday” и отправи мили пожелания към рожденика от името на потребителите на форума на радиостанцията. Голяма красива торта във формата на дървесен клон с надпис: „Горската фея с рождения ти ден те поздравява и стръкче от корените на вечната усмивка ти подарява!“ допълни празничната атмосфера.

Впоследствие стана ясно, че организацията на изненадата е станала с конспиративната подкрепа на новинаря Росен Димитров и музикалния директор на Атлантик Катя Миткова.  За тях, както и за всички колеги от медиите в групата на SBS/ProSiebenSat.1 имаше парче от вкусната торта.

Екипът на Az-jenata.bg също поздравява Даниел и му пожелаваме да си остане все така слънчев и усмихнат!

Коментирай