Мария Илиева и Любо - отново абитуриенти

21.05.2009г. / 15 09ч.
Аз жената
Мария Илиева и Любо - отново абитуриенти

Приключи традиционната кампания Бъди звезда на бала на Бг радио.
Повече от месец единадесетокласници от цялата страна изпращаха писма с посланията си към звездите с надеждата те да изберат точно тях.

Победителите обаче са само двама - Виолета Колева от Севлиево и Милен Йорданов от Нова Загора.

Ето и част от писмото на Виолета с което тя спечели:"Ако ти станеш мой кавалер, това ще бъде най-вълшебната вечер в живота ми, а аз най-щастливото момиче на света! Убедена съм, че ще си изкараме страхотно!". Нейната звездна вечер ще бъде на 22 май във Велико Търново, когато Любо ще я заведе като най-бляскава принцеса на бала й.

Мария Илиева пък си избра запаления по спорта и по нейната музика Милен Йорданов от Нова Загора.Когато Мария му позвъни в събота сутрин, той подскочи от радост и му отне известно време да повярва, че именно той е нейният избраник.

Ето как описа в писмото си мечтаната от него дама Милен:"Нейната харизматична личност ме покори още през 2001 г., когато случайно ми попадна дебютния й албум "Лунен сън", всяко парче от този албум ме караше да настръхвам и да слушам албума й пак и пак. Може би ще се запитате, защо искам Мария Илиева да е моя дама на бала. Всяко момче мечтае да бъде с принцеса на бала! Аз мисля, че моята принцеса в балната нощ е Мария Илиева!". Мария не устоя на романтичното му предложение и ще го придружи на 23 май на неговия бал в Нова Загора.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Анонимно ( преди 11 години )
леле ква прическа има тази!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар