Българка ще журира в гръцкото шоу "Dancing Stars"

01.03.2010г. / 11 43ч.
Аз жената
Българка ще журира в гръцкото шоу "Dancing Stars"

Галена Великова, една от осемте жени за осми март в кампанията на Радио Атлантик и Az-Jenata.bg, ще бъде част от журито в първия сезон на шоуто "Dancing With The Stars" в Гърция.

Новината съобщи самата Галена, секунди след като разбра, че е номинирана в надпреварата по избор на най-обичаната българка.

"Чувствам се изключително щастлива и благодаря на всички за високата оценка. Тази номинация и поканата да съм в журито на първия сезон на шоуто са две невероятно големи признания за мен", коментира лаконично тя.

Участието на Галена в "Dancing With The Stars" няма да е първата нейна изява като съдия в гръцко телевизионно шоу. През 2008 година, заедно с Noni Dounia и Argyris Angelou, българката оценяваше млади таланти между 6 и 11 години в друг танцувален формат - "Baby Dance".

У нас Галена Великова беше жури в първия сезон на "Dancing Stars" по bTV и "VIP Dance" на Нова ТВ.

"Dancing With The Stars" е световен формат на британската BBC Worldwide, създаден през 2004 година. Шоуто е познато в Обединеното Кралство като "Strictly Come Dancing", а у нас като "Dancing Stars".

В Гърция "Dancing With The Stars" се очаква да стартира на 22 март и ще се излъчва по телевизионния канал Antena 1. Вече се известни имената на 12-те звезди, които ще участват, а в момента тече и кастингът по избор на професионалните танцьори.

В журито Галена Великова ще бъде единственият професионален танцьор, специалист по латиноамерикански танци, а освен нея оценки ще раздават популярен гръцки спортен коментатор и хореограф в областта на хип-хопа и модерните танци.

Коментирай