Алиса в страната на чудесата 3D

10.03.2010г. / 12 33ч.
Аз жената
Алиса в страната на чудесата 3D

Филмът Алиса в страната на чудесата дойде в България само няколко дни след световната премиера в Лондон, която се състоя на 28 февруари 2010 г.

Опашка се нареди и в София в деня на галапремиерата в Imax на 2 март. Публиката с нетърпение очакваше да мине под специалната арка и да се присъедини към партито преди прожекцията. Актьори преобразили се в героите от филма Алиса, Червената Кралица и Шапкаря посрещаха и провокираха гостите със шеги и закачки. Ентусиазирани фенове носеха на главите си какво? – разбира се шапки, някои от които доста наподобяваха тази на Шапкаря. Беше забавно да се разходиш около специалните декори, сред разнообразната публика – от всички възрасти, да пиеш няколко вида чай или нещо друго. Имаше и подаръци за тези, които най-добре отговаряха на въпросите на Кралицата и Шапкаря. Алиса почерпи с малки сладки във формата на сърчица, но промени с ръста на тези, които си похапваха от тях не се случиха – шегуваме се. И всичко това придружено със светкавици на фотоапарати. Като на галапремиера.

* * *
Познайте ролята на Джони Деп в новия му филм
От любовната мартеница до вихъра на танца – всичко от УКИ през март

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
Nevena ( преди 11 години )
Epa toq film e mnogo qk i az shte go gledem oshte 100 pyti!Da znaete be prosto trebva da go gledate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар