Меню

Паприкаш с агнешко

27 март 2018 | 06:43 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
1 кг агнешко месо
1/2 чаша олио
5 глави лук
3 моркова
5 скилидки чесън 
сол, черен пипер на вкус
магданоз
1 кг червени чушки
10 големи домата, обелени
80 мин.

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне

Нарежете месото на късове и го запържете до златисто в добре сгорещено олио. След това го извадете от мазнината и в нея задушете лука, чесъна и морковите. Когато поомекнат може да прибавите част от нарязаните домати, подправките, бульона и да върнете месото.

Варете на умерен огън. Когато месото поомекне прибавете нарязаните чушки и останалите домати. По желание сгъстете с малко брашно. Догответе ястието в тенджера или запечете във фурна. Накрая поръсете с пресен магданоз.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай