Меню

Паста със сьомга и спанак

1 октомври 2013 | 15:10 | Михаела Лазарова
5 от 3 гласа
Добави в любими
1 пакет паста
2 глави лук
6 скилидки стрит чесън
10-15 маслини нарязани
сок от лимон
1 кг спанак
500 г нарязана сьомга
сол на вкус
зехтин или олио

Продукти
Приготвяне

Сложете пастата да се вари. Загрейте мазнината и сложете лука да се задуши. Добавете сьомгата и спанака. След като са се сготвили сложете маслините, чесъна и лимоновия сок. Изцедете вече сварената паста и я поставете в тигана със соса. Гответе още около 5 минути и сервирайте.

Снимка: Sxc.hu

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай