Меню

Спагети по сицилиански

5 ноември 2015 | 09:51 | Илияна Николова
3 от 4 гласа
Добави в любими
1 пакет спагети
4 супени лъжици зехтин
3 скилидки чесън
Няколко филенца аншоа, нарязани
1 щипка галета
1 чаша пресен магданоз, нарязан
Черен пипер на вкус
4 супени лъжици настърган пармезан
45 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Сварете спагетите в подсолена вода. След като станат готови, отцедете водата.

През това време в тиган запържете чесъна и аншоата за около 2 минути в сгорещения зехтин. Разбърквайте непрекъснато.

Смесете галетата, магданоза и пипера. Разбъркайте ги и ги добавете в тигана. Разбъркайте накрая и спагетите в тигана. Сервирайте и поръсете с пармезан.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай