Меню

Лингуини със сметана и пармезан

26 юли 2016 | 10:20 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 пакет паста лингуини
100 г масло
200 г настърган пармезан
1-2 скилидки чесън, намачкани
200 мл течна сметана
1 щипка сол
1 щипка черен пипер
2 стръка магданоз, ситно нарязан
20 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Сварете лингуините. Отцедете ги и ги оставете настрана. В дълбок тиган затоплете маслото и в него запържете чесъна, докато омекне. След това върнете пастата обратно в тигана. Прибавете един по един всички останали продукти. Разбъркайте много добре пастата и сервирайте, докато е гореща.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай