Меню

Талиатели с див чесън и сметана

2 януари 2018 | 07:14 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 пакет талиатели с див чесън
125 г масло
125 г сметана за готвене
100-150 г сирене Гауда
15 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Сварете талиателите в подсолена вода за 10-12 минути, отцедете. Върнете в тенджерата, добавете маслото и настърганата Гауда. Разбъркайте до пълното разтопяване на маслото. Добавете сметаната, посолете, ако има нужда, защото талиателите все пак са врели в солена вода. Разбъркайте финално и сервирайте докато са още топли.

Следвайте и кулинарната ни страница Ръкохватки - лесни рецепти. 

Снимка: личен архив

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай