Меню

Паста със спанак, сметана и извара

21 юни 2018 | 06:01 | Илияна Николова
5 от 3 гласа
Добави в любими
1 пакет паста едри мидички 
400 г бейби спанак
200 г пармезан
1 чаша готварска сметана
1 чаша извара 
2-3 супени лъжици зехтин
Сол
Черен пипер
Риган
45 мин.: 6

Продукти
Приготвяне

Сварете пастата в подсолена вода. Отцедете я от водата и оставете настрана. Загрейте мазнината. Задушете в нея спанака, като разбърквате постоянно. След като омекне и слегне, добавете към него пастата, сметаната и изварата. Овкусете с подправките. Разбърквайте, докато се смесят всички съставки. Сервирайте с настърган пармезан.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай