
60 мин
-
Порции: 4
Загрейте фурната на 220 градуса. Намажете тава за печене с малко мазнина.
Кипнете подсолена вода и сварете спагетите в нея. Отцедете и веднага залейте със студена вода, за да спрете процеса на готвенето.
В купа смесете яйцето, млякото, ½ чаша от моцарелата, солта, чесъна. Разбъркайте заедно със спагетите. Разстелете сместа в тавата за печене. Печете за 15 минути. Намалете градусите на 180. Залейте със соса за спагети. Поръсете с риган, босилек и останалата моцарела. Накрая подредете колелцата пеперони и върнете във фурната за още 30 минути.
Преди да нарежете спагетите ги оставете да се охладят за 10 минути.
Снимка: iStock
Вижте още: