
60 мин.
-
Порции: 10
На водна баня на тих огън разтопете шоколада. Свалете го от огъня. Смесете шоколада с крема сиренето. Разбъркайтe. Оставете да изстине леко.
В намазнена форма за торта с обръч поставете едната кора тесто. Върху нея разстелете плънката. Покрийте с втората кора. Печете в загрята на около 200-220 градуса фурна за около 30 минути.
Извадете бутер тортата. Изчакайте 10 минути да се охлади леко и я извадете от обръча. Обърнете я с дъното нагоре. Декорирайте с пудра захар, кокосови стърготини и конфитюра от дюли.
Още вкусни рецепти вижте на страницата ни във Фейсбук „Ръкохватки – лесни рецепти“
Снимка: личен архив
Опитайте още: