Палачинки без глутен

26 февруари 2016 | 09:41 | Михаела Лазарова
5 от 3 гласа
Добави в любими
1 чаша брашно от елда или бадемово брашно
1 чаена лъжичка бакпулвер
2 чаени лъжички канела
2 прахчета ванилия
1 чаша мляко 
1-2 яйца
масло
40 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

В купа комбинирайте сухите съставки, а след това към тях добавете млякото и яйцето. Разбъркайте добре. След това в тиган загрейте добре малко парче масло.

Може да направите стандартни големи палачинки или няколко по-малки, но по-пухкави.

Сервирайте палачинките със сладко, течен шоколад, сметана и плодове или както ги обичате.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай