
-
Порции: 8
Обелете и нарежете ябълките на полумесеци. Разбъркайте ги с карамеления топинг и брашното в голяма кръгла тавичка. Разделете тестото на две половини. Разстелете едната половина в намазнена тавичка за печене. Подредете ябълките върху него. Поръсете с разтопеното масло.
Разбъркайте захарта с кокосовите стърготини и ги разпръснете върху ябълките и тестото. Покрийте с останалото тесто. Печете в загрята на 190 градуса фурна за около 30 минути или докато тестото започне да покафенява.
* Забележка: Ако няма откъде да се сдобиете с готово бисквитено тесто, винаги можете да си го направите. За целта ви трябва 1 пакет чаени бисквити и 1 малък пакет масло. Разтопете маслото. Натрошете бисквитите. Смесете ги и ги разбъркайте, докато се получи лепкава смес.
Снимка: iStock
Опитайте още: