Анджелина Джоли напуска киното, за да бъде идеална майка

Щастлива вкъщи с децата и без киното – ще се реши ли на това Лара Крофт

05.12.2012г. / 09 40ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Анджелина Джоли планира да си вземе дългосрочен отпуск от киното, когато децата й навлязат в трудната тийнейджърска възраст. Холивудската актриса възнамерява да се посвети на шестте си деца.

Свързани статии

„Убедена съм, че в тази възраст родителите трябва да окажат на децата си подкрепа, помощ и внимание. Сигурна съм, че ще бъда много щастлива вкъщи, със семейството си. Когато пораснат, ще се върна отново към кариерата си.“ – споделя Анджелина.

От години актрисата обмисля тази идея. Благотворителната й дейност й отнема много повече време и сили, отколкото снимките в киното. Въпреки това Анджи не иска да се отказва от мисията си на посланик на добра воля към ООН. Що се отнася до киното – с него ще се раздели по-лесно и то в името на децата.

Анджелина Джоли и Брад Пит възпитават 6 деца: 11-годишният Мъдокс, 8-годишния Пакс, 7-годишната Захара, 6-годишната Шайло и 4-годишните близнаци Нокс и Вивиен. Три от децата неотдавна се снимаха във филм заедно със звездната си майка. Пакс, Захар и Вивиен взеха участие в „Maleficent“ (на български заглавието ще бъде преведено „Господарка на злото“). Премиерата на филма е предвидена да се случи на 14 март 2013 г.

Коментирай