Как му казах, че съм бременна

10.07.2006г. / 12 00ч.
Аз жената
Как му казах, че съм бременна

Жени, които наскоро са станали майки и такива, на които щастливото събитие тепърва предстои, може да участват в най-новия конкурс “Как му казах, че съм бременна”. Очакват се истории за това кого и как жените са зарадвали с новината, че са бременни и как е била посрещната тя – с радост и въодушевление или с ужас и сълзи.

Целта на организаторите е да акцентират на това колко важно е да се направи ранно откриване на бременността, за да може жената да има достатъчно време да реши как да продължи живота си и да го направи по най-добрия за себе си и за бъдещото си бебе начин.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени официално в края на месец август. Победителките ще получат кенгуру, стерилизатор или анатомично корито и др.

Първите истории представят много необикновени ситуации, в които жената съобщава новината, че е бременна. Разказват се и случаи, в които мъжът е този, който съобщава новината на жена си. Информация може да получите от организаторите: тест за бременност Surecheck, сп. “9 месеца” и сайтът BG-Mamma.com

Коментирай