Бебешки нежна

13.03.2007г. / 18 20ч.
Аз жената
Бебешки нежна

Новина за всички грижовни майки на малки деца и бебета – вече имаме нова козметична серия на HiPP – HiPPBabysanft – бебешки нежна. Козметиката е извънредно нежна, извлечена от природни продукти и доказано стимулира естествената имунна система на кожата.

Козметичната серия HiPPBabysanft е разработена в сътрудничество с акушери и педиатри, и специално с цел да намали риска от алергии при бебета и малки деца. Тя включва шампоан за тяло, шампоан за коса, тоалетно мляко, подхранващо олио, хидратиращ крем и крем против подсичане. Продуктите са клинично тествани, не съдържат аромати, оцветители, вредни PEG-емулгатори и сапун, а само нежни почистващи субстанции и висококачествено бадемово масло, което се възприема отлично от бебешката кожа.

Вече две години у нас се дистрибутират висококачествените продукти на HiPP. Условие за успеха е постоянното обновяване на портфолиото на HiPP, което включва бебешки и детски храни, напитки за кърмещи майки, а от съвсем скоро и хранителни добавки за бременни и кърмачки – HiPP NatalAktiv, съдържащи 100% плодови съставки. Добрите продажби на продуктите се дължат също на професионализма на служителите на АВЕНДИ, както и добрата организация на работата, осигурявана от офисите на фирмата в София, Варна, Пловдив, Бургас, Благоевград, Стара Загора, Плевен, Русе и Велико Търново.

Основната философия на фирма HiPP е – природа вместо химия. Това означава изключително строги изисквания по отношение на качеството на продуктите и защитата на околната среда. При производството на продуктите HiPP се използват само природни продукти, отгледани според изискванията на съвременното био-органично земеделие и животновъдство. Тези продукти са произведени в съответствие със законовите разпоредби и не съдържат изкуствени оцветители и консерванти. Фирма HiPP има повече от 70-годишен опит в производството на био храни.

Коментирай