Часът на мама с Богдана

15.10.2007г. / 12 28ч.
Аз жената
Часът на мама с Богдана

Водещата на Стартер – сутрешният блок на БГ Радио Богдана, ще бъде водеща и на телевизионно предаване, посветено на проблемите при отглеждането и възпитаването на децата.

“Часът на мама” тръгва в ефира на bTV От 15 октомври и ще се излъчва всеки делничен ден от 15 и 30.

Идеята е новото предаване да помага на родителите в момент, в който имат нужда от съвет и бързо решение – родители и специалисти ще обсъждат в студиото всичко свързано с отглеждането на детето.

“Тъй като аз лично отглеждам детето си в момента и самата аз чувствам липсата на такова предаване, съм много доволна, че съм намесена активно в него”, сподели Богдана, която в момента отглежда малкия си син Андрей (на 1,5 г. ) и дъщеря си Надежда (10 г.).

Богдана ще продължи да води сутрешния блок на БГ Радио и ще съчетава задълженията си на майка с тези на радио и телевизионен водещ!

Радиото за мен е перфектното съчетание на работата, в която знаеш, че наистина си добър, удоволствието от нея и невероятния късмет да работиш в страхотен екип, които освен всичко са ми и приятели...!”, каза Богдана, която вече 6 години води сутрешния блок на БГ Радио заедно със Симеон Колев.

Богдана е завършила НАТФИЗ със специалност Актьорско майсторство за куклен театър в класа на проф. Дора Русинова. От 1995 г. работи в медиите (Нова телевизия, Канал 3, БНТ), а от 2001 г. е част от екипа на БГ радио от създаването му досега.
Интервю на Богдана за Аз жената можете да прочетете тук.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Марияна ( преди 11 години )
Предаването е страхотно,но не винаги успявам да го гледам защо не направите нещо като архив на предаването и като изтървем някоя серия да си я изтеглим от Интернет и да я гледам.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Искра ( преди 11 години )
Страхотно предаване!Браво на екипа!Много е интересно!Гледам го винаги когато имам възможност!Успех!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Лили ( преди 11 години )
Добре, ще видим Богдана, но да дебна час по телевизията, че да не го изпусна... Интернет си е винаги в час :-)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар