Помощите за близнаците и майките студентки остават непроменени

12.11.2009г. / 09 55ч.
Аз жената
Помощите за близнаците и майките студентки остават непроменени

След отвореното писмо, което наскоро беше разпространено от сдружение “Настоящи и бъдещи майки”, ето по-долу и реакцията на хората, които сме избрали да управляват. Дано този пример убеди повече български граждани, че ако не защитаваме и не воюваме за интересите си, няма кой да го прави вместо нас. Гражданин, който не реагира срещу грешките и недомислиците на държавната власт, не е добър гражданин.

“За провеждането на семейната политика за деца през 2010 година ще се изплащат еднократни помощи за отглеждане на близнаци до 1 годишна възраст в размер на 1200 лв. за всяко дете и еднократни помощи за отглеждане на дете до 1 годишна възраст на майка студентка в размер 2880 лв. еднократно. Това стана ясно след проведения вчера разговор между министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов, вицепремиера и министър на финансите Симеон Дянков и министър-председателя Бойко Борисов. Очевидно е допусната техническа грешка в текстовата част на проекта на държавния бюджет за 2010 г., която ще бъде коригирана.”

* * *

Месечна помощ за отглеждане на дете до една година
Еднократна помощ при раждане на дете
Платен отпуск за кърмене

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
ели ( преди 11 години )
:)))) Ниакаква грешка не е допускана и никой не е имал намерение да взема пари от тези, които е най-вероятно да гласуват за него. Забавляват се да ви гледат реакциите. Искате ли да имате здрави и образовани деца? Замислете се
отговор Сигнализирай за неуместен коментар