Панирани банани с шоколад

28 май 2014 | 17:10 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
4 банана
2 шоколада
3 с.л. олио
3 яйца

Продукти
Приготвяне

Бананите се режат на големи парчета. Овалват се в разбитите яйца и се панират в сгорещена мазнина за кратко. Отцеждат се на кухненска хартия, за да се отстрани излишното количество олио. Набучва се всяко парче на дълго шишче, подреждат се в плато и се поливат с разтопения шоколад. По желание може да се поръсят и с натрошени на ситно ядки.

Снимка: личен архив

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
jujka06 ( преди 10 години )
Звучи страхотно, но аз лично бих заменила олиото с масло
отговор Сигнализирай за неуместен коментар