
Загрейте фурната на 180 градуса. В купа разбийте добре захарта, ванилията и маслото. След това добавете двата вида брашно и отново разбъркайте. Разделете полученото тесто на 2, като едната част завийте във фолио и поставете в хладилника (за поне 30 минути).
Другата част разточете с точилка и поставете в намазнена тавичка за печене. Трябва да се получи една хубава кора. Изпечете кората, докато стане златистокафява (около 20 минути, зависи и от фурната как пече). Когато е готова, трябва да я намажете със сладкото.
Извадете останалата част от тестото и го натрошете или настържете на едро ренде върху сладкото. Отново върнете във фурната, докато горното тесто се изпече. Сервирайте сладкиша поръсен обилно с пудра захар.
Снимка: Thinkstock
Опитайте още: