Меню

Топъл шоколад с фъстъчено масло

10 ноември 2016 | 17:46 | Михаела Лазарова
Добави в любими
3 чаши мляко
3 супени лъжици натурално какао
захар на вкус
2-3 супени лъжици фъстъчено масло
80 г начупен шоколад по ваш избор
15 мин.

  • Порции: 2-3

Продукти
Приготвяне

В касерола смесете какаото и захарта. Прибавете малко вода, колкото да се получи хомогенна смес. След това долейте с мляко.

Когато сместа заври може да я махнете от котлона и да прибавите фъстъченото масло и шоколадовите парченца. Разбъркайте добре и изсипете в подходяща чаша. По желание декорирайте със сметана.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай