Меню

Брауни без брашно с течен шоколад

21 август 2018 | 05:53 | Михаела Лазарова
4 от 4 гласа
Добави в любими
3 големи банана
1 и ½ купичка течен шоколад
3 яйца
2 супени лъжици какао
1 и ½ чаена лъжичка сода за хляб
50 мин.

  • Порции: 3-4

Продукти
Приготвяне

Обелете бананите, нарежете ги на парченца и ги сложете в блендер. Към тях прибавете останалите съставки. Всичко се смила до получаването на гладко тесто. Изсипете тестото в леко намаслена тавичка. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 35 минути.

Снимка: Facebook

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Милена ( преди 6 години )
Содата за хляб винаги се изгася или в кисело мляко или в лимонов сок в краен случай оцет.Защото тестеното изделие ще вуни на сода и няма да може да се яде.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар