Меню

Овесени бисквити с какао

15 септември 2018 | 06:46 | Илияна Николова
5 от 2 гласа
Добави в любими
2 чаши захар
3 супени лъжици неподсладено какао 
½ маргарин 
½ чаша прясно мляко 
1 щипка сол 
3 чаши овесени ядки 
½ чаша фъстъчено масло 
1 супена лъжица течна ванилия
60 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

В тиган на силна температура смесете захарта, какаото, млякото и солта като разбърквате непрекъснато. След около 2-3 минути би трябвало да заври. Добавете овесените ядки, фъстъченото масло и ванилията. Разбъркайте много добре.

Подгответе тава, постлана с пергаментова хартия. С помощта на лъжица гребнете от сместа и бързо прехвърлете върху хартията. Направете това с цялата смес, докато свърши. Охладете на стайна температура, докато сместа изстине, след това в хладилник.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай