Меню

Ванилов пудинг с бисквити и ягоди

11 април 2016 | 14:50 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 пакет готов ванилов пудинг 
300 г кафяви бисквити с пълнеж
6 едри ягоди
500 мл прясно мляко
20 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Разбийте пудинга според указанията на опаковката. Подходящо е да изберете пудинг без варене, който се разбива със студено мляко. Разбийте цялото количество мляко с пудинга.

На дъното на чашите за пудинга натрошете част от бисквитите. Върху тях изсипете малко от количеството пудинг. След това натрошете още един ред бисквити и накрая остатъка от крема.

Ягодите не разрязвайте напълно, а ги оформете като гребен. За по-добър ефект не махайте дръжките им. Нека да са част от декорацията на крема. Охладете напълно преди сервиране.

Снимка: личен архив

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай