Меню

Супа с телешко и праз лук

14 септември 2018 | 05:46 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
1 кг телешко месо
2 л вода или месен бульон
800 г праз лук
1 малка глава целина
няколко стръка магданоз
олио
бучка масло
сол, черен пипер
2 ч.

  • Порции: 8-10

Продукти
Приготвяне

Месото се нарязва на малки парчета и се задушава в горещо олио. След това се добавя вода или месния бульон и се оставя да ври на умерен огън заедно с нарязаната целина.

Когато е почти готово се добавят нарязаният праз лук и оризът. Преди да сервирате супата добавете бучка масло, сол, черен пипер и поръсете със свеж магданоз.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай