Италианска хлебна супа

16 април 2007 | 12:20 | Аз жената
Добави в любими
8 тънки филийки бял хляб
2 супени лъжици краве мляко
8 резенчета топено сирене
4 яйца
2 кубчета пилешки бульон Галина Бланка
2 супени лъжици ситно нарязан магданоз

Продукти
Приготвяне

Намазваме с маслото филийките хляб и ги запържваме на тиган. На всяка филийка поставяме резенче топено сирене, похлупваме тигана и оставяме на слаб огън, докато сиренето се разтопи. Поставяме по 2 филийки във всяка чиния. Яйцата разбиваме и разпределяме в четирите чинии.

Кипваме бульона и на тънка струйка го изливаме точно върху яйцето. Обилно посипваме с магданоз.

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай