Зеленчукова супа

25 септември 2008 | 11:51 | Аз жената
Добави в любими
целина
моркови
тиквичка
фиде
зеленчуков бульон
лук
домат
крутони
магданоз
1 ч.30 мин.

Продукти
Приготвяне

Количеството на продуктите е по желание и предпочитание.

Приготвяне:
Сваряват се целината, морковите и тиквичката. Прибавя се фиде и ситно нарязан домат. На всеки половин литър вода се слага 1 кубче зеленчуков бульон.
Преди да се свали от огъня, се изпича лук на кръгчета и се добавя заедно с магданоза, нарязан на ситно.
Супата се сервира гореща с крутони.

Рецептата е от конкурса " Здравословно и вкусно"

Снимка: thinkstock

 

* * *

Супа с ябълки

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай