Меню

Пролетна супа с карфиол, тиквичка, броколи

14 март 2018 | 06:18 | Илияна Николова
4 от 3 гласа
Добави в любими
½ глава карфиол
300 г броколи
1 тиквичка
3-4 големи червени чушки
пресен магданоз
сол
черен пипер
50 мл олио
2-3 кубчета зеленчуков бульон
2 литра вода
1 кубче масло
200 мл сметана за готвене
60 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Нарежете на едро зеленчуците. На котлона сложете подсолената вода да се загрява. След като заври, добавете кубчетата бульон. Когато се разтворят намалете котлона и добавете зеленчуците. Оставете ги да се сварят на тих огън. След като са готови, свалете ги от котлона, пасирайте. Добавете маслото и сметаната и разбъркайте с черпак. Добавете черния пипер и пресния магданоз.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай