Меню

Пилешки дробчета с ориз

30 юни 2011 | 23:20 | Аз жената
Добави в любими
1 пакет пилешки дробчета 
1 кромид лук 
1 морков 
1 тиквичка 
1 чаша ориз 
3 чаши вода 
зехтин 
сол, подправки според вкуса

Продукти
Приготвяне

Приготвяне

Сваряваме дробчетата в леко подсолена вода. Нарязваме лука, тиквичките и моркова и ги обработваме на водна пара. Изчистваме ориза, измиваме го и в намазнена тавичка с малко зехтин слагаме ориза, дробчетата и зеленчуците – добавяме водата и печем.
В случая е диетично и не съм използвала много подправки и не е запържвано, но вие може вместо варене на пара да запържите продуктите.
Печете до готовност и сервирате с украса.

Прочетете още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Ани ( преди 12 години )
Трябва да се тества, все се чудя китайците дали са слаби от ориза или от това, че много работят :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Мариана ( преди 12 години )
Да бе, яж само ориз и чакай да напълнееш :D
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Ирина ( преди 12 години )
Диетично не е- оризът е толкова калоричен, а за карантията да не говорим, прибавям, че е и вредна...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар