Меню

Тосканели

8 декември 2014 | 13:20 | Мария Дуковска
4 от 2 гласа
Добави в любими
1 тиквичка около 300 г
120 г стафиди
1 сладка тиква (гъдулка)
50 г лук
2 скилидки чесън
5 маслини
1 домат
дресинг от бяло балсамико и сол
15 мин.

  • Порции: 1

Продукти
Приготвяне

Задушава се лукът с чесъна за 2-3 минути. Тиквичката се нарязва на тънки полумесеци, които се слагат в дълбок съд, заедно с предварително накиснати стафиди в бяло балсамико, добавяме нарязаните маслини без костилка.

След това добавяте лука с чесъна, след това и стафидите. Всичко се обърква с беления домат конкасе (белен домат без семка).

Всичко това се оставя да преседи за няколко минути в марината и се сервира.

Рецептата е приготвена и предоставена от Петър Ангелов.


Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай