1 ч.30 мин.
-
Порции: 12
В средно голяма купа смесете крема сиренето, кашкавала и бекона. Изчистете чушките от дръжките и семената. Напълнете ги с тази смес.
Изсипете млякото и брашното в две отделни купички. Потопете всяка чушка първо в млякото, след това в брашното. Изчакайте малко, докато попие добре. След това топнете много бързо отново в млякото и веднага след това в галетата. Завъртете добре, за да полепне навсякъде.
Оставете всяка чушка да изсъхне добре за около 10 минути. Когато направите това с всички чушки ги запържете на маслена баня. За целта загрейте мазнината на средна температура в дълбок съд.
Пържете до златисто. Преди сервиране изцедете чушките върху кухненска хартия.
Снимка: iStock
Опитайте още: