Меню

Френски филийки с масло, чесън и подправки

27 март 2016 | 11:55 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
1 франзела или друг любим ваш хляб
1/4 чаша меко масло
2 скилидки чесън
50 г пармезан
1/4 чаша настърган чедър 
няколко стръка магданоз
2 щипки риган
30 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

В кухненски робот сложете маслото и към него добавете сирената и подправките. Всичко се смила до гладкост. Нарежете франзелата и намажете всяко парче щедро със сместа. Печете филийките в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност.

Снимка: istock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай