Меню

Пица дип

4 октомври 2016 | 11:56 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
500 г крема сирене
няколко стръка магданоз и босилек
2 скилидки чесън
500 г доматен сос
ронена чубрица
200 г колбас по ваш избор
200 г кашкавал или моцарела
1-2 люти чушки
7-8 маслини
40 мин.

  • Порции: 5-6

Продукти
Приготвяне

В купа смесете крема сиренето със зелените подправки и стрития чесън. Намазнете съвсем леко тавичка за печене и изсипете в нея крема сиренето. Разстелете го добре. След това върху него сложете соса, поръсете с чубрица и разпръснете настъргания кашкавал или моцарела, а след това и нарязаните чушки.

Подредете на тънко нарязания салам и маслинките. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса, докато сиренето се разтопи. Сервирайте с хрупкав хляб, чипс или крекери.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай