![4 яйца
100 г йогурт
80 г сирене
1 с.л. червен пипер
20 г масло
сол и черен пипер на вкус](/media/files/resized/article/654x358/3c6/144279ec4369b707a2730be314bd23c6-b443a4f07d0928c853c81a87b54aba1a.jpg)
25 мин.
-
Порции: 2
Смесете йогурта и натрошеното сирене. След това намазнете с масло подходяща тавичка за печене и разпределете млечната смес. Отгоре чукнете яйцата и подправете с подправките.
Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност на яйцата.
Важно е да се свържат добре с млечната смес. Сервирайте с хрупкав хляб.
Снимка: iStock
Рецептата е част от книгата „Йогурт – 50 лесни рецепти“.
Опитайте още: