60 мин.
-
Порции: 10
Разбъркайте всички съставки в голяма купа, докато се получи лепкава смес. В тава постелете хартия за печене. Разстелете добре сместа върху нея и охладете в хладилник за 30-40 минути. Извадете сместа от хладилника и след като се е стегнала, изсипете я от тавата, така че да не я разчупите. Внимателно обърнете тавата. Отлепете хартията за печене от сместа.
Нарежете сместа по дължина на ивици с дебелина около сантиметър. След това я разрежете още веднъж напряко през средата. Ще се получат правоъгълни парченца. Всяко от тях оваляйте последователно в брашно, разбито яйце, галета. Пържете крокетите в сгорещено олио в дълбок съд на маслена баня. Преди сервиране отцедете върху кухненска хартия.
Снимка: Tasty
Опитайте още: