Меню

Палео авокадо с яйца на фурна

20 август 2018 | 06:50 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
2 яйца
1 авокадо
2 резена пържен бекон, нарязан
2 супени лъжици пресен див лук, нарязан
1 щипка магданоз 
1 щипка сол и черен пипер
20 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 220 градуса. Чукнете яйцата в купа като внимавате жълтъкът да остане цял. Разполовете авокадото. На дъното му поставете предварително нарязания и запържен в съвсем малко мазнина бекон. Прехвърлете по едно яйце във всяка от половините на авокадото. Овкусете с подправките. Печете за 15 минути в загрятата фурна.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай