Меню

Глазирани гъби в соев сос

17 февруари 2019 | 06:03 | Илияна Николова
Добави в любими
2 супени лъжици масло 
500 г гъби по избор 
2 скилидки чесън, пресован
2 супени чаени лъжици соев сос
черен пипер и сол на вкус
40 мин

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Разтопете маслото в тиган на средна температура. Задушете в него гъбите. Разбърквайте, докато течността от тях се отдели или за около 5 минути. След това добавете чесъна. Гответе, като разбърквате за още минута-две. Добавете соевия сос. Оставете гъбите да поемат от соса за около 4-5 минути. Финално овкусете с пипер и сол и свалете от огъня.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай