Интимно

Флирт с непознати

26.10.2007г. / 09 37ч.
Аз жената
Флирт с непознати

Чета коментарите на разни непознати девойки и ми става едно любопитно, едно драго, едно флиртаджийско и тутакси ме заглождва любопитството: коя ли е тя, има ли хубави очи, дали готви добре, дали прави други работи добре. Ей такива, чисто човешки неща.

Та се чудя вие като по-висши създания, уж, как се отнасяте към флирта с непознати. Мен например ме кефи да вляза специално в някой сайт за запознанства и да започна да флиртувам с първата се отзовала мома. Или пък да се регистрирам в някой форум и да огледам първо всички дамски никове, да се поровя в мненията им, да пофлиртувам словесно пред всички, както си му е редът, чак тогава да я забия с някоя лична бележка и да я поканя на среща. Ако нещо не ме накефи или не съм й по вкуса, пробвам със следващата и така докато из целия форум не ми се понесе славата на Дон Жуан. И тогава минавам на следващия форум. Хитро, нали? Само дето май едни и същи се подвизават по тези онлайн честоти. Няма да се учудя, ако някоя от вас съм я срещал и някъде другаде. Голем смех, ама не ми се връзвайте. Разбира се вие няма да си признаете, щото тука всички сте събрани само ангели небесни. Но аз винаги си имам едно наум за жените. Та да си дойдем на думата – признайте си, харесва ли ви да флиртувате в мрежата с непознати? И то що ли задавам отговори – всяка харесва да й кажеш колко е интелигентна и какво невероятно чувство за хумор има, как не си срещал никоя като нея и колко много искаш да я видиш на живо. На всички ви се нравят такива “изповеди”. Проблемът е, че явно тоя отработен мъжки номер не ви минава вече или не минава пред всяка, особено пред по умните или тия, дето са изучили всички мъжки трикове и си оставаме само с клавиатура в пръстите и цигара в устата. Кофти тръпка.

И не мога да разбера какво пък толкова? Защо да не излезете на една среща? За едно кафе време все ще се намери. Глава не боли я, нито се забременява. Най-многото, което може да ви се случи е да вземете да се влюбите.

Нали все за това ревете – как никой не се влюбвал във вас или как вие сте се влюбили в някой, пък той ви разбил сърцето. Ама стига глупости, милички. Във флирта е истината – флиртът ни държи живи, прави ни желани и ни дава настроение и самочувствие. Ако някой ви отреже, бързо сядайте пред клавиатурата и се настройте на нов чат канал. Чук, трак и все нещо ще излезе – я някоя сватба, я някое бебе, я някоя разходка в чужбина. Верно, не всички приказки са с хубав край, ама поне има някакво движение, алъш вериш, както се вика. Пък после светът продължава. Интернета се върти. А и в днешно време всеки бърза, тича, единственото място, където остава сам със себе си е пред клавиатурата. Та в крайна сметка и едно кратко флиртче, без среща – бе като едно кафенце действа – ободряващо. На вас може и по-силничко да ви идва, ама на мен ми е постничко, безкофеиново. Искам и продължение. Ама на, все се дърпате, все сте ми едни потайни, едни анонимни, едни все я женени, я с деца, я с предубеждения. Бе мацки, какво става с вас, да не сте тръгнали по чуждо – все по чужди сайтове с англичани ли си хортувате, с германци ли? Че кво, те по-добри ли са от нас, по-надарени ли са, по-умни ли са... ей, вземам да се обиждам значи. Аз да ви кажа, и във флирта съм си патриот, ама за вас – за вас хич не знам. Е, кажете си, просветете моите братя, които тайно и инкогнито ви посещават и четат женските сайтове. Аз да си призная, докато се ориентирам, що глупости изчетох, как да слагаме памперси, как да не му се подсича дупенцето, как да готвим ориз с праз... не е истина, значи. Нямате си представа на какво се подлага нещастният български мъж, само и само да ви влезе под кожичката и под одеялото. Ама както се казва изкуството иска жертви.

Та каква жертва, милички, един флирт, нищо повече, и на човек му става едно такова хубаво, едно такова свежо, едно такова устремно за нови подвизи. Отваря ви се глътката за живот, казвате си – ей, още ставам. Не е ли така, а?

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Старо и патило ( преди 11 години )
До MaiaСигурно си много млада...Не е възможно! Възможно е, ако не сте в едно легло. Възможно е, ако не се виждате всеки ден. Възможно е, ако сте само в чата. В противен случай ще ти кажа, че не е нормално. Ти винаги ще очакваш нещо повече, дори и да не си го признаваш пред другите. Признай го през себе си. А той просто не те приема като сексуален обект, затова има смелостта да говори така. Помисли си добре като какъв го приемаш всъщност ти, след като си позволила да ти говори за двама в едно легло. А леглото е един от символите на секса.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Maia ( преди 11 години )
До Старо и патило - Излиза , че е възможно . С него само чатим , ако се срещнем може да се разминем без да се познаем , имаме виртуално приятелство и той знае , че не трябва да бъда сексуален обект за него, изяснили сме го. Очаквам само приятелство, нищо друго и го имам без груби и пошли намеци. Но старите баби казват - на мъж вяра да нямаш . Позволението -то е част от приятните шеги с които времето минава по-лесно.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Старо и патило ( преди 11 години )
ДоMaiaЖенен ли е? Прости ми за любопитството!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Maia ( преди 11 години )
До Старо и патило - Разделен се води , но какво означава той си знае . А и какво значение има ,и двамата знаем , че повече няма да се срещнем.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Kami ( преди 11 години )
И аз съм ЗА флирта с непознат. В момента изживявам такъв но както са казали моми4етата да е с граници. Имам мъж и дете на 2 г. така 4е не мога да си позволя пове4е от кафе и сладки приказки. А колкото до това 4е пове4ето моми4ета не желаят да се стига до среща, ами така е защото живеем в такъв свят 4е не се знае дали отсрещния 4овек не е педофил или убиец.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Maia ( преди 11 години )
Повечето флиртове водят до никъде. Но аз чрез флирт и грешка се запознах с човек , който се оказа доста свестен , останахме само приятели, и ме уверявя че дори голи в едно легло да бъдем нама нищо да се случи . Дали да му вярвам ? Ще ми се някой от форума да развие тази тема - Приятелство в едно легло без секс ! Възможно ли е ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Evita ( преди 11 години )
Да дефилираш из сайтовете и да флиртуваш изисква време.Не всеки може да си го позволи. Но който може,да влага и почтеност,не виждаме кой стои срещу нас,но е човек.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Лъки ( преди 11 години )
ти човече, защо търсиш виртуален флирт? защо не ходиш на срещи, както миналият век? какво намира един мъж в сайтовете за запознанства? защо му е тръпка с непозната която се крие зад един кратък ник, а дали това няма да се окаже мъж? Може би сте по-смели със свалките, като сте анонимни? А ако успеете да си уговорите среща с някоя от чата след това разочарованията са взаимни.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Radi ( преди 11 години )
Аз мисля, че няма нищо лошо във флирта.Но лично аз го предпочитам очи в очи- на живо.Поне представата за отсрешния е малко по- реална, а и мимиките, жестовете също издават стига да умееш да ги разчиташ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Luna ( преди 11 години )
"Жената за любов би направила всичко - дори и секс. Мъжът за секс дори би обичал." Флирта - да той е като ободряваща нота, която ти напомня за онзи гъдел под лъжичката, когато срещу теб стой харесван и желан човек. Хората флиртуват, защото им липсват много неща, най-вече любов и секс, но лошото е, че не го осъзнават. Започват флирт без всякаква идея, защо го правят и обикновено накрая стигат там, от където са започнали. Понякога по-празни от преди, защото са оставили нещо от себе си.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар