Интимно

Флирт с непознати

26.10.2007г. / 09 37ч.
Аз жената
Флирт с непознати

Чета коментарите на разни непознати девойки и ми става едно любопитно, едно драго, едно флиртаджийско и тутакси ме заглождва любопитството: коя ли е тя, има ли хубави очи, дали готви добре, дали прави други работи добре. Ей такива, чисто човешки неща.

Та се чудя вие като по-висши създания, уж, как се отнасяте към флирта с непознати. Мен например ме кефи да вляза специално в някой сайт за запознанства и да започна да флиртувам с първата се отзовала мома. Или пък да се регистрирам в някой форум и да огледам първо всички дамски никове, да се поровя в мненията им, да пофлиртувам словесно пред всички, както си му е редът, чак тогава да я забия с някоя лична бележка и да я поканя на среща. Ако нещо не ме накефи или не съм й по вкуса, пробвам със следващата и така докато из целия форум не ми се понесе славата на Дон Жуан. И тогава минавам на следващия форум. Хитро, нали? Само дето май едни и същи се подвизават по тези онлайн честоти. Няма да се учудя, ако някоя от вас съм я срещал и някъде другаде. Голем смех, ама не ми се връзвайте. Разбира се вие няма да си признаете, щото тука всички сте събрани само ангели небесни. Но аз винаги си имам едно наум за жените. Та да си дойдем на думата – признайте си, харесва ли ви да флиртувате в мрежата с непознати? И то що ли задавам отговори – всяка харесва да й кажеш колко е интелигентна и какво невероятно чувство за хумор има, как не си срещал никоя като нея и колко много искаш да я видиш на живо. На всички ви се нравят такива “изповеди”. Проблемът е, че явно тоя отработен мъжки номер не ви минава вече или не минава пред всяка, особено пред по умните или тия, дето са изучили всички мъжки трикове и си оставаме само с клавиатура в пръстите и цигара в устата. Кофти тръпка.

И не мога да разбера какво пък толкова? Защо да не излезете на една среща? За едно кафе време все ще се намери. Глава не боли я, нито се забременява. Най-многото, което може да ви се случи е да вземете да се влюбите.

Нали все за това ревете – как никой не се влюбвал във вас или как вие сте се влюбили в някой, пък той ви разбил сърцето. Ама стига глупости, милички. Във флирта е истината – флиртът ни държи живи, прави ни желани и ни дава настроение и самочувствие. Ако някой ви отреже, бързо сядайте пред клавиатурата и се настройте на нов чат канал. Чук, трак и все нещо ще излезе – я някоя сватба, я някое бебе, я някоя разходка в чужбина. Верно, не всички приказки са с хубав край, ама поне има някакво движение, алъш вериш, както се вика. Пък после светът продължава. Интернета се върти. А и в днешно време всеки бърза, тича, единственото място, където остава сам със себе си е пред клавиатурата. Та в крайна сметка и едно кратко флиртче, без среща – бе като едно кафенце действа – ободряващо. На вас може и по-силничко да ви идва, ама на мен ми е постничко, безкофеиново. Искам и продължение. Ама на, все се дърпате, все сте ми едни потайни, едни анонимни, едни все я женени, я с деца, я с предубеждения. Бе мацки, какво става с вас, да не сте тръгнали по чуждо – все по чужди сайтове с англичани ли си хортувате, с германци ли? Че кво, те по-добри ли са от нас, по-надарени ли са, по-умни ли са... ей, вземам да се обиждам значи. Аз да ви кажа, и във флирта съм си патриот, ама за вас – за вас хич не знам. Е, кажете си, просветете моите братя, които тайно и инкогнито ви посещават и четат женските сайтове. Аз да си призная, докато се ориентирам, що глупости изчетох, как да слагаме памперси, как да не му се подсича дупенцето, как да готвим ориз с праз... не е истина, значи. Нямате си представа на какво се подлага нещастният български мъж, само и само да ви влезе под кожичката и под одеялото. Ама както се казва изкуството иска жертви.

Та каква жертва, милички, един флирт, нищо повече, и на човек му става едно такова хубаво, едно такова свежо, едно такова устремно за нови подвизи. Отваря ви се глътката за живот, казвате си – ей, още ставам. Не е ли така, а?

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
dani ( преди 11 години )
ти освен да се ровиш в йенски сайтове друга работа нямаш ли си?То във флирта лошо няма ама в дадения случай ти се оплакваш,че си чатим с чужденци ми те просто са по възпитани това е простата истина.Единственото което му липсва на българския мъж е добро възпитание.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Nikoi ( преди 11 години )
Дон Жуан е с отли4но чуство за хумор и аз се присъединявам към неговото мнение - да важно да се почуствуваш желан ; това остава от флирта
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
звезда ( преди 11 години )
Относно флирта нямам нищо против ,това е най- нормалното състояние на една жена :) Случвало ми се е в чата да попадна на флиртаджии. Забавлявала съм се. Има разлика между флирт и любов . Обаче...веднъж и на мен ми се случи нещо извън всякакви норми- изоморфизъм с отсрещния и ..аз се съгласих да се видим на живо. Видяхме се и се харесахме, но не се влюбихме. На живо нещата изглеждат по- различно, нали?:) И до сега с този човек сме най- добри приятели, защото приятелство може да съществува между жени и мъже , без да е накичено със страсти.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
14 rate up comment 8 rate down comment
Роси-рос ( преди 11 години )
Прав си и аз съм в един сайт и си пиша,не на шега и не търся само флиртче.Но за Вас мъжете,ние от сайтовете сме жени еднодневки.Може ида се получи флиртче и нямая нищо лошо.Лошото е когато флиртчето се разбира,като покана за една нощ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Lady ( преди 11 години )
Да,няма нищо лошо във флирта с непознат,но да е с граници. Никой не може да бъде сигурен какъв човек стои пред компютъра от другата страна. Предполагам че има и такива жени и момичета,които се вързват на такива като теб и в един миг съдейки по приказките дамата си изгражда един образ на мъжа с когото си флиртува. И така се стига до момента,в който той я кани на по кафе и тя се съгласява. В повечето случаи жените са разочаровани от тази среща,защото има разминаване в образа на мъжа,който седи срещу нас и виртуалния,измислен от нас дамите,мъж. Но не казвам,че всеки път се случва така.Честно казано на мен ми омръзна от флиртове и най-вече ми писна да флиртуват с мен. Така че флиртът си остава само флирт и нищо повече, имам си граница и знам кога да спра.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
:) ( преди 11 години )
mnogo pravelna teoriq si razvil.naistina nie jenite samo se uplakvame i tova si e.a flirta naistina sajivqva duxa na 4oveka i go zarejda s energiq
отговор Сигнализирай за неуместен коментар