Интимно

Брак без секс – какво да правя

06.11.2008г. / 09 56ч.
Аз жената
Брак без секс – какво да правя

Макар и рядко се случва – той е перфектният съпруг и баща, купува й цветя, занимава се с децата, пазарува, грижовен е. Но ... в секса нещата куцат. Загубил е интерес. Често жената в такъв случай си мисли, че има друга. Но това не винаги е така. Какво да се направи в подобни ситуации?

Кръшкане. Може би най-лесният, но и най-неправилният изход е да си намери друг мъж, само за секс. Но това не винаги е решение, още повече не е вярното решение, защото води до много и различни последици.

Съблазняване. Въпреки рутината на брака жената следва да е винаги съблазнителна и да полага усилия да се харесва на съпруга си, за да е с него и “на една вълна”. За целта е добре да се търси разнообразие в секса, да се изпробват различни неща, да се полагат достатъчно грижи за себе си и за взаимното удоволствие.

Търпението. Най-пасивният изход в подобна ситуация е търпението. Не е ясно дали това е правилно решение, но в крайна сметка всяка жена решава за себе си.

Имате коментар по темата? Заповядайте в нашия форум, за да си поговорим.

* * *

На 48 без мъж до себе си
Как да запазим потентността?
Сексът вече не е интересен

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
гостенка ( преди 11 години )
Абе хора, Вие сте женени с години. Аз се срещам от 6 месеца с един мъж. пред 2 месеца си сложих по 500 кубика силикон. НИЩО. Абсолютно не го вълнувало, не ме е пипнал с пръст до сега. Мисля, че просто всички откачиха.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 23 rate down comment
Masy Gray ( преди 11 години )
Мили дами,аз открих много бързо решението на този проблем - трети в леглото.Да,не се чудете - разнообразете живота си!Дали ще е друга дама или друг мъж - вие преценете.А и ако половинката ви не ревнува - намерите си и друга двойка.Забавлявайте се и се насладете на прекрасните мигове!Животът е кратък,бе хора - утре ще съжалявате за това,което сте пропуснали!!!Омъжена съм от 12 години и все още обичам съпруга си така както когато бяхме гаджета.Любим се всеки Божи ден - и двамата сме хиперсексуални,така че няма как.Но... се научихме да разнообразяваме живота си.Без ревност,без ограничения,без задръжки.Късмет на всички и...весели празници!!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
nansi ( преди 11 години )
Aх, момичета, само да знаете колко сте прави!От 22год. се пека на този огьн. Оправия няма и истински мьже няма.......
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
ванеса ( преди 11 години )
Момичета, сладки аз имам от 3 год. вашия проблем. Трудно ми е, защото не се чувствам пълноценна жена, а и страдам от време на време от паник-пристъпи и нервни тревожности(след загуба на любим родител(.За мен тези мъже наистина имат проблем.Най-неприятното е, че те неискат да си признаят и да работят върху разрешаването на този не малък проблем! Смея да твърдя, че е голям парадокс....извън семейството да те желаят и оценяват доста мъже, а в семейството да чакаш като луда да те пожелаят! Цялата история.....не е от нормалните. Престъпление е да оставим нещата, да си вървят така, защото това означава, че избираме да бъдем едни подтиснати, напрегнати и объркани жени! Защо?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Таня ( преди 11 години )
И аз имам най-прекрасния мъж на света.От 6 г сме заедно,от 1 женени.В началото правихме секс всеки ден,после се разредиха,но имам в предвид 3-4 пъти в седмицата.А сега,ако се сети един път месечно,ще съм щастлива.Няма друга,много се обичаме,не можем един без друг.Но не знам защо е така.А проблеми от сексуално естество няма никакви,доказвал го е,даже доста почерпен.Детето ни е на 6мес.,когато заспи през деня,чакам с нетърпение да ме извика,ама не.Човека предпочита да си поспи,вместо да правим секс.Ако случайно отида при него,добре,ако не отида,му е все тая.А се старая да изглеждам добре за него винаги.Какво им става на тия мъже?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Оги ( преди 11 години )
Не сте единствените мили дами-женен съм от 20 години и както при вас в началото всичко беше 6, след време започнах да получавам порцион и при това все по-рядко. Сега сме на етап 6 месеца - Година, любоник няма, отдала се е на духовност. Та питам "Как по дяволите да не изневеряваш". Какво збъркано има та да не се намерят двама които са апатични към секса? Па да се вземат и да си живеят щастливо 100 години
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
toni ( преди 11 години )
i az ne razbiram nishto.v momenta imam vraska s takava dama,krasiva,opravna...no v kashti ne poluchava nujnoto i.tia mi razkaza vsichko predi da si;legnem'.darpah se dosta vreme no me pobedi.ako niakoi iska da spodeli po intimno-skype-stif63
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
Стефка ( преди 11 години )
Абе момичета ВСИЧКИ тия мъже на *** ли се обръщат като мине време!Това не се оправя,да знаете!Моят е същият:20 години добър секс,а сега ако се сети -на 2 месеца 1път!и то един път...май по-добре и без него.Когато го попитам защо?-търси в мен причината или отбягва въпроса...Това са 20 год.-толкова добре ме познава,че не може чак сега да я търси в мен!Аз съм хубава,подържана жена;сигурна съм,че и няма друга.Лошото е,че след дългият ни съвместен живот ми е много трудно да "отскоча" при друг...Момичета не си разваляйте семействата-бъдете мили със съпруга си,но ако можете намерете си някой само за секс от време на време-но много тайно!.Организмът си го иска...и за да нямаме проблеми с хормоните...За съжаление на мен ми е много трудно да го сторя...Вие младичките на по 20-35год-какво чакате?Ако сте пробвали с доброто и нищо не става-Поставяте директно въпроса или -или!На мойте години ще откачате ли или какво?Проблемът никой няма да ни го разреши!Дори и да не сте съгласни с мен-Не оставяйте така нещата!Успех на всички!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
гери ( преди 11 години )
ЯЯ,аз си мислех, че само аз имам тоя проблем!!!Мъжът ми се скъсва от работа.По едно време по задължение гледаше всяка вечер почти да правим секс.Но претупваше всичко на бързо, като поредното задължение.Старая се да стане по-интересно в леглото и уж се получава ама с много усилия.Всъщност го разбирам, защото наистина се претоварва от работа.Мисля, че е добре всички писали да седнат с мъжете си и да поговорят откровено относно желанието за секс.Даже ако трябва да зададат въпроса ако съпругът не доставя достатъчно ласки на жена си, а тя наистина много се нуждае от тях, какво би следвало според него да направи тя.Не мога да си обясна защо мъжете, които са готови за секс нонстоп правят добре само това,а мъжете които правят всичко останало, избягват да правят това.И за съжаление само заради едно нещо брака става като окови, които те делят от щастието.Много ми е мъчно.Би било прекрасно ако всеки съпруг е като изкаран от някой любовен роман за съпругата си.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
sova ( преди 11 години )
уважаеми дами и господа,има достатъчно добри психотерапевти.четейки с интерес вашите изказани уж на шега "проблемчета" чувам сериозни проблеми.а животът все пак е само миг и да се живее в заблуда и мълчание си е престъпление както спрямо вас така и към партньора до вас.с уважение
отговор Сигнализирай за неуместен коментар