Интимно

Брак без секс – какво да правя

06.11.2008г. / 09 56ч.
Аз жената
Брак без секс – какво да правя

Макар и рядко се случва – той е перфектният съпруг и баща, купува й цветя, занимава се с децата, пазарува, грижовен е. Но ... в секса нещата куцат. Загубил е интерес. Често жената в такъв случай си мисли, че има друга. Но това не винаги е така. Какво да се направи в подобни ситуации?

Кръшкане. Може би най-лесният, но и най-неправилният изход е да си намери друг мъж, само за секс. Но това не винаги е решение, още повече не е вярното решение, защото води до много и различни последици.

Съблазняване. Въпреки рутината на брака жената следва да е винаги съблазнителна и да полага усилия да се харесва на съпруга си, за да е с него и “на една вълна”. За целта е добре да се търси разнообразие в секса, да се изпробват различни неща, да се полагат достатъчно грижи за себе си и за взаимното удоволствие.

Търпението. Най-пасивният изход в подобна ситуация е търпението. Не е ясно дали това е правилно решение, но в крайна сметка всяка жена решава за себе си.

Имате коментар по темата? Заповядайте в нашия форум, за да си поговорим.

* * *

На 48 без мъж до себе си
Как да запазим потентността?
Сексът вече не е интересен

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Съни ( преди 11 години )
много е кофти да живееш без секс.от една година съм омъжена и секса е доста рядко явление в нашето сем.иначе с мъжа ми сме заедно от 7год и половина. преди нямахме никакви проблеми със секса.но след като родих дъщеря ни сексуалните ласки определено оредяха от страна на мъжа ми.все е уморен , все повече предпочита да си пие бирата отколкото да се забавляваме в леглото.аз обожавам да правя секс и това безсексие ми идва малко в повечко
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
ивана ( преди 11 години )
да трудно се живее в такъв ужас,защото половинката те обгрижва,но те забравя в леглото.позната ситуация.колкото и всичко останало да си е на мястото щом няма секс няма и семейство.партньора ти става безразличен пак за желание да го съблазняваш-о! какъв ужас-няма такова желание.нямаш желание и да бъдеш съблазнявана от него.все ти е тая.всичките му други преимущества не те интересуват
отговор Сигнализирай за неуместен коментар