![ЗА 10 кюфтета:
4 или 5 твърдо сварени яйца
500 г кайма
сол, смлян черен пипер
галета, една филия хляб
1 ситно нарязана глава лук
магданоз по желание](/media/files/resized/article/654x358/c02/4a825452bace39561915e1cf74795c02-4cf8958c9c58b697401fa3ab8ba8ec9d.jpg)
1 ч.20 мин.
Яйцата се обелват и се разполовяват. Замесваме каймата с подправките, накисната, отцедена и натрошена филийка хляб, ситно нарязания лук и магданоз. Оформяме върху всяка половинка яйце кюфте, овалват се в галета и се пържат.
Поднася се със салата или млечен сос.
Надявам се да ви хареса.
Снимка: thinkstock
* * *
Агнешки дреболии по тарикатски
Шницели с ориз, агнешко и зеленчуци
Агнешко с гъби и картофи
Агнешко с булгур
Пържени агнешки шишчета
Празничното агнешко на Милена
Най-добрите готварски рецепти за Великден