Свободно време

Историята продължава - „Сексът и градът 2“

30.05.2010г. / 19 56ч.
Мария Дуковска
Историята продължава - „Сексът и градът 2“

Четирите съблазнителни героини от "Сексът и градът" се завръщат на голям екран, след филмовия си успех през 2008г. Кари, Саманта, Миранда и Шарлот отново са на линия - забавни, умни, красиви и малко помъдрели. Не всички, разбира се, изключение прави палавата Саманта, която винаги е готова за приключения, особено в мъжка компания.

Във втората част на филма "Сексът и градът 2", действието се развива две години по-късно. Кари (Сара Джесика Паркър) и Тузаря (Крис Нот) вече са женени и рутината в брака им започва да си личи. Саманта (Ким Катрал) все така не подбира мъжете в леглото си, освен по един критерий - да я задоволяват. Миранда (Синтия Никсън) и Стив са щастливи със сина си, но единственото, което обърква живота им, е прекалената заетост на червенокосата адвокатка. А Шарлот (Кристин Дейвис) е на ръба на нервна криза, тъй като не успява да смогне с домакинските и родителските си задължения за двете си дъщери. Това са само част от проблемите, с които любимите ни героини се сблъскват. Освен тях, изникват нови и нови предизвикателства, които ще ги отведат в далечните арабски емирства, за да преоткрият себе си и това, което искат от живота. Това е бягство, което идва точно навреме за четирите приятелки, които се борят срещу традиционните роли в брака и майчинството.

Хепиендът е задължителен. Леко захаросан, малко бонбонесто сладък, "Сексът и градът 2" не прави изключение от своя жанр. Но трябва да се признае, че този път сценаристите са се постарали да повдигнат завесата и за някои много сериозни въпроси в една от най-важните житейски области - брака. А заради това си струва филмът да се изгледа. Както и заради невероятния избор на дрехи и аксесоари, които са използвани във филма. Стойността им надхвърля 10 милиона долара от бюджет 80! Но това няма никакво значение, защото все пак става въпрос за "Сексът и градът". А там едно е сигурно - задръжки няма!
Приятно гледане!

Филмът вече се разпространява по кината у нас.

* * *
„Дневниците на Кари Брадшоу“ – Кандис Бушнел
Сексът и гладът
Съвременните жени трябва да съчетаваме много неща

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Мимето ( преди 11 години )