Мода

Лятна мода в бяло

07.06.2010г. / 10 16ч.
Мария Дуковска
Лятна мода в бяло

Топлите слънчеви дни са вече факт и е време да помислим за летния си гардероб. Традиционно през този сезон развихряме въображението си и наблягаме на цветните дрехи. Затова, едва ли е изненада, че водещите дизайнери представиха новите си колекции в пъстри и светли модели. Но преобладаващият цвят за лято 2010 е един и това е бялото.

Белият цвят е благодатен за всякакви комбинации, като най-ефектно ще ви стои заедно с червено, портокалово, тюркоазено (хит на сезона) и лилаво. Също така може да сте в крак с тенденциите, ако изберете и различни нюанси на бялото - бледорозово например.
Безспорно предимство на белия цвят е, че страхотно подчертава шоколадовия ви тен!

Няколко горещи предложения:
Мини рокля - комфортна за летните жеги, секси е и фешън. Идеалното 3 в 1 за лятото е бялата мини рокличка. Освен, че ще е вашето спасение в горещините, ще привличате и жадните мъжки погледи!

Топ - бяло потниче в комбинация с панталон или пола, е също добро решение за ден в офиса.

Туника - ако предпочитате по-дългите блузи, идеална за вас е туниката. Отново може да я комбинирате с панталон, пола или клин. За по-смелите, и само туниката е вариант. В момента бялото с комбинация от орнаменти, камъни или инкрустации, е хит.

Последно, но не по важност, са аксесоарите. Ако цялостното ви облекло е решено в бяло, то прилежащите към него чанта, обувки и бижута, следва да са в различен от бялото цвят. Изборът е само ваш и вие сте най-добрият дизайнер за себе си!

* * *

Едрите бижута – на мода
Нов стил слънчеви очила, вдъхновени от модата на 60-те години
Червените чанти – хит за пролет 2010
Спринт на високи токчета, дори и вкъщи

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
коко ( преди 11 години )
бялото е добре за лятото, но не често да се носи и не цялата в бяло - иначе ще заприличаме на медицински сестри.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
бебка ( преди 11 години )