![Продукти за 6 броя шишчета:
400 г пилешки сърчица
400 г бекон, тънко нарязан
сол и черен пипер на вкус](/media/files/resized/article/654x358/916/a79ad96484e604cdf160e916c7b00916-3d8f64bf69bdcdd6820524e3e747b27f.jpg)
50 мин.
Кипнете 1 литър вода, подсолете и поставете за около 6-8 минути почистените сърца.
Извадете и охладете. Овкусете със сол и черен пипер.
В беконена лента увивате сърчице и поставяте на дървено шишче. Така на шишче по 5-6.
Печете на скара от двете страни равномерно.
Добър апетит!
* * *
Пилешки шишчета
Пилешки бутчета с ориз, портокал и мед
Пилешки крилца
Пилешки шишчета със зеленчуци
Пилешки бутчета с картофи и чесън