Мода

Бански и аксесоари за лято 2010

29.06.2010г. / 19 22ч.
Мария Дуковска
Бански и аксесоари за лято 2010

Лятото официално започна и е време да стягаме багажа за дълго чаканата почивка. Дали ще отпускате на море, язовир или край градския басейн, със сигурност ще се нуждаете от бански костюм. Тогава, запретвайте ръкави и тръгвайте на шопинг обиколки, защото магазините вече обявиха летните си намаления.

Весели, шарени и цветни ще са банските за сезон Лято 2010, диктуват модните спецове. Отново се завръщат ярките цветове като оранжево, розово, лилаво, червено, по-светлите нюанси на зелено и синьо. Експериментирайте с цветовете, не се страхувайте, дори и да са по-ярки от тези, които носите в ежедневието си.

Модели - хитови за лятото ще са бикините с ниска талия. Те могат да са украсени с различни орнаменти, цветни мъниста или да имат колан. Интересни са и банските, в които цветовете на бикините и сутиена са различни. Актуални за сезона са горнища тип "бюстие", без презрамки.

Модел тип "прашка" няма да е сред актуалните за сезона, но изборът може да е само ваш. За разлика от монокините, целите бански отново са хит, но в изрязани и разчупени кройки.

Аксесоарите
Няма как да тръгнем на море без бански, джапанки и слънчеви очила, разбира се. Както последните няколко сезона, хитови си остават защитните очила тип "бъбрек". Ако сте си купили такива още миналото лято, не се притеснявайте, все още са актуални.

Бижутата на плажа отдавна не са излишни, а напротив - задължителни са! Това е вашият миг, когато може да покажете вкус и собствен стил. В тон с банския е добре да си набавите и няколко гривни, гердан и обеци. Не слагайте обаче всички тях наведнъж. Едно бижу е напълно достатъчно, за да подчертаете линията си.

Очертава се изключително горещо лято, както предупреждават всички метеоролози.  В такъв случай, не забравяйте и за най-важния аксесоар на плажа - шапката. Изборът й е неограничен - от спортна шапка с козирка (тип бейзболна) до такава с широка периферия, която да пази лицето ви.

* * *

Направете си тест - Какво говори банският за теб
Мода дамско бельо за лято 2010
Късите рокли – бъдете смели
Модерни в синьо като Искра Радева и Маргарита Хранова

Коментирай